beats by dre cheap

Paradoxi

Sav hemijski otpad puštaju ravno u reku kojom se zaliva ono što će sutra da jedu. Kupuju cigarete na kojima piše duvan ubija. Najviše kriminalaca ima upravo murija. Kupujemo domaće, a domaća je samo rakija. Za svaku svađu proradi čakija. Muškarci puni mišića, a svi metuzalemi. Ziljavuše na faksu, al nikako pamet da im se nakalemi. Spori na razmišljanju, al brzi na pištolju. Svi gotive ljubav i romatniku a svi bi jabali drolju.

 

Pink generacija oskudnog rečnika živi u misaonom krugu malog prečnika, sve na šta misle su žurke, šminke i garderoba, što pre preći fazu klinačkog doba. Na svakom koraku klinke obučene u istom štosu. Pitam se ko ih je napravio da budu to što su: bore se za što deblje novčanike i furaju ziljave fensi spike i trude se da što više jedna na drugu liče. A momci prave vrednosti pucaju u stranu, neki bi da budu muške bombe i redovno u teretanu, pričaju kako imaju najbolje ribe i posećuju sve žurke, a po celu noć kod kuće razvijaju biceps desne ruke.

 

Muka mi je brate od te posrane izmišljene furke. Zatvorim se u sobu, muzika, mrak i rima. Nije ni to dobro, al bolje nego da sam među kretenima. Pametni su se odavno osamili i u sebe povukli, vaš lažni svet i propale vrednosti su ih dotukli. Ja i dalje ostajem ona ista osoba sa stavom, svaki dan ću srokati ovakav tekst, al će oni i dalje klimati glavom, i dalje ćeš ignorisati probleme koji se roje oko tebe, glumećeš sreću i praviti se da te ništa ne jebe.

JEDI AJVAR I ČITAJ NAŠE PESME
http://jediajvar.blogger.ba
11/12/2009 12:05